x

seismik

"From Age 40 To 20" - Lelaki Ini Buat Ramai Cair Lepas Transformasi Wajah Sebenarnya. Wow!

Betul ke umur dia 40 tahun?

Cover image via @qushayry11 (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Memiliki wajah awet muda semestinya memberikan banyak kelebihan buat kita, tidak kisah lelaki mahu pun wanita

Jadi, tidak hairanlah jika kita sering lihat remaja bergambar dengan ibu atau bapa mereka dan tersalah anggapan ingatkan bahawa itu merupakan kekasih mereka. Iyalah, awet mudalah katakan.

Namun, lain pula dengan seorang lelaki ini apabila videonya tular gara-gara membuat transformasi wajah telah mencuri tumpuan ramai di TikTok.

Lihat video penuh itu di bawah:

@qushayry11

Reply to @karlllllllllllllllll erm saya macam abah ke?

original sound - qush

Dikata muka macam nerd, sekali ramai tergamam bila tengok hasil transformasi

Menerusi video yang dimuat naik oleh @qushayry11, kelihatan dia membalas kepada komen salah seorang individu di TikToknya.

Individu itu berkata "you nerd sangat and macam abah-abah umur 40 tahun". Justeru itu, lelaki tersebut membuat transformasi wajahnya daripada muka lelaki nerd berumur kepada remaja berumur 20 tahun.

Bukan itu saja, ramai yang terkejut kerana melihat wajahnya yang tampan dan betul-betul lain daripada wajah di awal video.

"My dad saw this, and he said he can do it too" - Warganet

Susulan tularnya video tersebut yang kini telah mendapat 1.1M views, 147.1K likes dan 2.6K shares di TikTok.

Rata-rata warganet terutamanya wanita cair melihat perubahan wajahnya dan automatik ingin menjadi calon isterinya.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Fuhh, lain betul muka dia lepas transform tu ya, macam tak percaya dia dah berumur!

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: