Satu Tip Paling Simple Untuk Jadikan Raya Korang Lebih Seronok & 'Sejuk'. Pernah Terfikir?

Nasib baik boleh settle!

Artikel ini ditaja oleh Panasonic.

Bahangnya rumah!

Dah berpeluh yang macam tahap mandi dah ni oi!

Image via Giphy

Balik kampung memang seronok, tak sabar rasanya nak tunggu cuti untuk pulang ke kampung halaman. Dapat berjumpa atuk, nenek, saudara-mara dan semuanya. Barulah meriah sikit raya bersama!

Tapi, benda yang boleh membuatkan suasana raya jadi tak seronok adalah bila datangnya cuaca panas yang sampai bahang satu rumah. Memang tak senang duduk dibuatnya. Peluh menitis macam air hujan.

Alamak!

Image via Giphy

Sabar jelah.

Namun, jika anda mengalami situasi seperti ini, jangan risau. Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya! ;)

Anda boleh menyelamatkan keadaan jika anda memiliki produk terbaru dari Panasonic iaitu penghawa dingin dan juga kipas yang mampu menyejukkan setiap tetamu yang hadir. 

Pasti lebih selesa!

Tambahan pula, dengan adanya produk ini, kanak-kanak dan juga tetamu yang hadir akan berasa lebih selesa ketika beraya. Barulah suasana menjadi lebih menyeronokkan!

Produk ini memang terbaik. Kalau tak percaya, cubalah sendiri!

Buat pengetahuan anda, Panasonic kini bekerjasama dengan Media Prima untuk mengadakan program sempena hari raya yang dipanggil 'Jom Kejar Bersama Panasonic!'

Image via Panasonic

Jom Kejar Bersama Panasonic adalah program TV berasaskan kuiz yang mana 8 kumpulan dengan 2 peserta dalam setiap kumpulan akan dipilih untuk bersaing antara satu sama lain melalui 3 fasa iaitu pusingan awal, pusingan separuh akhir, dan pusingan akhir.

Antara permainan yang bakal dimainkan diberi nama Sepantas Kilat dan Kejar-Kejar. 

Pemenang untuk permainan ini bakal membawa pulang produk Panasonic bernilai lebih RM 50,000 untuk pertunjukan keseluruhan dan juga hadiah utama yang bernilai RM 30,000. Syoknya!

Image via Giphy

Syok ni! Rugi tak join.

Jangan lupa temu janji anda untuk menonton sendiri episod pertama Jom Kejar Bersama Panasonic ini hanya di TV3, bermula 16 Mei, jam 6:30pm hingga 7pm!

Image via Gfycat

Jika anda tertarik dengan produk Panasonic yang dipaparkan dalam Jom Kejar Bersama Panasonic ini, anda berpeluang mendapatkan produk tersebut dalam kempen Jom Raya Panasonic.

Harga pula memang mampu milik!

Gambar sekadar hiasan.

Image via Sirap Limau

Kalau anda nak tahu, kempen Jom Raya Panasonic menampilkan barangan keperluan rumah utama yang dijual dengan harga lebih rendah dan mampu milik.

Maklumlah, raya bakal tiba tidak lama lagi, mestilah anda ingin menggunakan barangan rumah yang baru bukan? Barulah meriah sikit raya anda.

Image via Panasonic

Jualan Panasonic ini akan bermula pada 1 Mei hingga 9 Jun 2019. Jangan terlepas ya!

Di bawah merupakan produk utama Panasonic bermula dari Big Cubie Oven, mesin basuh front loader, kipas LED 5-Blade, penghawa dingin premium inverter series (R32), pengering rambut, peti ais dan vakum cordless!

Mesin basuh, pengering rambut, kipas dan penghawa dingin.

Image via Panasonic

Vakum Cordless.

Image via Panasonic

Big Cubie Oven.

Image via Panasonic

Kempen ini menawarkan pelbagai diskaun seasonal, hadiah premium dan juga pakej istimewa yang bakal disediakan untuk anda. Menariknya!

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web Panasonic atau kunjungi Facebook Panasonic Malaysia sendiri.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment