seismik

Suami Seronok Menari Setiap Kali Balik Kerja, Wanita Ini Siap Buat Kompilasi Video. Sweet!

"Happy wife, happy life!" - Warganet.

Cover image via @HaissazcH (Twitter)

Siapa saja yang tak sabar nak balik rumah setelah seharian penat bekerja bukan?

Bila tiba waktu habis kerja, mesti ramai yang tidak sabar-sabar nak keluar pejabat dan terfikir nak landing atas katil dekat rumah.

Namun, berbeza pula dengan seorang lelaki ini apabila dia tular di laman Twitter gara-gara videonya menari setiap kali balik dari kerja.

Video itu telah dirakam dan dibuat sebagai kompilasi oleh isterinya yang tercinta. Lelaki itu tidak sangka aksinya menari selama ini rupa-rupanya berjaya menarik perhatian ramai.

Lihat video penuh tersebut di bawah:

Tak sangka aksi menari dirakam, niat hanya untuk happykan wife

Menerusi video yang berdurasi 59 saat itu, lelaki bernama Haissazc Hisham kelihatan sangat gembira setiap kali pulang ke rumah dengan menari pelbagai tarian random untuk isterinya.

Jelasnya dalam kapsyen video itu, dia sama sekali tidak menyangka isterinya sempat membuat kompilasi video dia menari dan aksi spontan itu bertujuan ingin membuat isterinya gembira.

Sweet bukan? Memang jarang dapat kita lihat seorang suami yang berperangai sebegini hanya kerana nak tengok isteri tersenyum setiap hari. Lebih-lebih lagi, bukan semua orang mampu nak buat sebegitu setelah seharian penat bekerja.

"Cute yet energetic. Me myself balik kerja paling happy pun mampu senyum je. This is another level!" - Warganet

Ketika artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih 67,300 ribu views, 12,400 retweets dan 26.100 likes di Twitter.

Hasil tinjauan di ruangan komen pula mendapati rata-rata warganet memuji cara lelaki itu menggembirakan isterinya dan mendoakan rumah tangga mereka sentiasa bahagia.

Antara komen menarik daripada warganet di Twitter:

Walaupun nampak simple, tapi tetap sweet bila niat tu ikhlas nak bahagiakan orang tersayang :)

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: