seismik

"Terkeluar Suara Itik" - Budak Perempuan Ini Feeling Nak Nyanyi, Sekali Lain Yang Jadi

Sorry tergelak!

Cover image via @daus_aris94 (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Siapa je dalam dunia ni tak suka menyanyi. Suara sedap atau tidak, itu belakang cerita betul tak?

Menyanyi sememangnya dapat menghilangkan stres dan menghiburkan diri kita sendiri. Tambahan pula kalau kita ada bakat lain seperti bermain gitar, itu menjadikan bonus selain daripada memiliki suara yang sedap.

Namun, lain pula yang terjadi dalam video viral ini apabila seorang budak perempuan sedang menyanyi sambil diiringi bunyi gitar oleh abangnya tiba-tiba mengundang tawa ramai di TikTok.

Lihat video penuh tersebut di bawah:

Tengah feeling nyanyi, sekali tiba-tiba suara pancit

Menerusi perkongsian video daripada Firdaus Ulala, kelihatan dia sedang bermain gitar dan dua orang adiknya duduk di belakang sambil menyanyi lagu yang dimainkan abang mereka itu.

Pada mulanya, mereka dilihat sangat serious mendendangkan lagu berkenaan. Namun semasa budak perempuan itu ingin menarik lagu itu, suaranya tiba-tiba berubah seperti tercekik kerana tidak sampai note tinggi.

Perkara itu membuatkan abangnya tergelak dan lari fokus untuk bermain gitar. Tetapi, dia tetap ingin mencuba sekali lagi dan akhirnya lirik yang dinyanyinya tersalah membuatkan mereka bertiga ketawa mendengarnya.

"Sebenarnya ada bakat dua-dua adik tu, cuba hantar pi kelas vokal. Memang sedap suara, I give you 5 star!" - Warganet

Susulan tularnya video berkenaan yang kini telah meraih 506.5K views, 52.7K likes dan 2.9K shares di TikTok, rata-rata warganet turut terhibur melihat gelagat tiga beradik itu.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Comel je dia gigih juga nak nyanyi tu, dah besar nanti mesti sedap suara awak dik! :)

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik