seismik

Tular Video Gadis Ini Kena Kejar Dengan Sekumpulan Monyet Dekat Asrama, Semua Pakat Jerit

Tu dia, satu blok jerit bagi semangat.

Cover image via @nanaluxrn (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Siapa dekat sini pernah ada pengalaman kena kejar dengan monyet?

Hanya Tuhan je yang tahu macam mana kelam kabutnya bila kena kejar dengan monyet kerana haiwan ini pantang tengok orang takut dengan mereka. Memang membuatkan ia lagi nak kejar untuk menakutkan kita.

Sama juga seperti satu video tular di TikTok ini apabila seorang gadis berlari lintang-pukang gara-gara dikejar sekumpulan geng monyet di asramanya.

Lihat video penuh itu di bawah:

@nanaluxrn

Bila hang hanya mmpu kata “ hang tak kacau dia, dia tk kacau hg” sekali allahh kena ligann tkmauu gelakkkk plss ##fyp ##foryourpage ##fyp

bunyi asal -

Tengah sidai baju dekat ampaian asrama, terus buka langkah bila kena kejar dengan monyet

Menerusi perkongsian video daripada @nanaluxrn dengan kapsyen "Bla hang hanya mampu kata hang tak kacau dia, dia tak kacau hang. Sekali kena, Allah kena ligan. Tak mau gelak please", kelihatan seorang gadis sedang menyidai baju di bawah blok asramanya.

Namun, apa yang mencemaskan adalah apabila dia diserang oleh geng monyet di situ membuatkan dia berlari tak cukup tanah.

Walaupun video itu nampak sangat cemas, tetapi ia lebih kepada melucukan apabila satu blok asrama turut menjerit ketika gadis itu struggle menyelamatkan diri daripada beberapa ekor monyet yang mengejarnya.

Lihat video penuh tanpa background music di bawah:

@nanaluxrn

Balas kepada @saira.empire benar apa yang dikomen mmang stu blok menjerit bagi semangat kat dia and now alhamdulillah dia selamat

bunyi asal -

"Weh hahaha aku cuba kesian tapi mulut aku gelak, gelak dalam kesian" - Warganet

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah mendapat 761.1K views, 76.7K likes dan 2.5K shares di TikTok.

Hasil tinjauan di ruangan komen pula mendapati rata-rata warganet turut terhibur selepas melihat video tersebut. Malah, ramai yang boleh relate kerana kawasan asrama biasanya memang selalu menjadi port monyet untuk melepak.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Siapa je tak gelabah kalau dah dua tiga ekor monyet dok kejar kan :/

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: