seismik

[VIDEO] Ayu Bertudung, Tak Sangka Ramai Menggigil Bila Tengok Body Sebenar Gadis Ini. Wow!

"Gambar kedua dan seterusnya membuatkan nyawa saya hampir berhenti" - Netizen.

Cover image via @farahanaaziz (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Bila sebut je perkataan 'sado', mesti ramai auto terbayang lelaki tough yang selalu pergi gym tu kan?

Tetapi, kali ini sedikit berbeza kerana kami akan kongsikan kisah seorang gadis berbadan sado yang telah mencuri tumpuan ramai gara-gara video di TikToknya.

Lihat video penuh itu di bawah:

@farahanaaziz

Jangan terkejut buat kali kedua

bunyi asal -

Bagi warning jangan terkejut tengok badan, sekali memang ramai yang ketar lutut

Menerusi video yang dimuat naik oleh gadis dikenali sebagai Hana atau nama panjangnya Farahana Aziz, kelihatan dia berkongsi beberapa keping fotonya dengan kapsyen "jangan terkejut buat kali kedua".

Video itu memaparkan dia pada mulanya hanya menunjukkan wajah dengan memakai face mask.

Namun siapa sangka sebaik saja dia mula mamasukkan empat keping gambarnya, ramai yang tercengang selepas melihat otot-otot di lengannya. Sado habis!

"Lengan dia weh, sekali tampaq terpusing kepala hampa. Siapa boyfriend dia, jangan buat hal" - Netizen

Apa yang lebih menghiburkan adalah video berkenaan berjaya membuatkan ramai lelaki takut sehingga ada yang ketar lutut gara-gara cuak melihat badan sado gadis itu.

Lebih kelakar lagi apabila ramai yang memberikan komen-komen lawak dan menjadikan video itu tular sampai mendapat 892.4K views, 121K likes dan 2.1K shares di TikTok.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Kenapa komen korang lawak sangat ni? Penatlah gelak! :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: