seismik

Tular Video Lelaki Ini 'Review' Si Kembar, Cara Nak Bezakan Mana Satu Abang & Adik. Comel!

Seriouslah tu cucu dia? Mudanya atuk!

Cover image via @hagemaru82 (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Bayi kembar sering menjadi tumpuan ramai kerana kecomelan dan telatah mereka yang mencuit hati

Tambahan pula, para ibu bapa pasti teruja setiap kali ingin membelikan mereka baju yang cantik-cantik supaya nampak seragam untuk bergambar bukan?

Selain daripada kecomelan si kembar, mereka juga selalu membuatkan ramai confuse mana satu sulung dan bongsu kerana wajah yang seiras.

Sama juga seperti sebuah video yang tular di TikTok baru-baru ini apabila seorang atuk muda dikatakan membuat 'review' cucu kembarnya dan menunjukkan cara membezakan mana satu abang dan adik mencuri perhatian ramai.

Lihat video penuh tersebut di bawah:

@hagemaru82

Reply to @_wrdhros Hopefully korang boleh bezakan Abang dengan Adik lepasni . ##fyp ##fyp

Rindu setengah mati cover by ramadanramli - رمضان

Gigih tunjuk cara nak bezakan abang dan adik, tapi warganet pula cair tengok atuk muda pandai jaga baby

Video berdurasi 59 saat yang dikongsi oleh Lukeman Ismail mula tular sejak dia berkongsi beberapa rakaman bayi kembar tersebut yang dikatakan cucunya sendiri.

Menerusi video terbarunya, Lukeman menunjukkan cara untuk membezakan si kembar, iaitu mana satu abang dan adik kerana ramai yang tertanya-tanya tentangnya.

Namun apa yang membuatkan ramai cair adalah bukan saja kecomelan si kembar, tetapi cara Lukeman yang pandai menguruskan mereka dengan lemah lembut. Si kembar itu pula dilihat tidak meragam dan pandai berinteraksi di depan kamera.

"Ya Allah lembut je dia letak baby tu, untung future wife dia" - Warganet

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 2.5M views, 290.9K likes dan 13.3K shares di TikTok, rata-rata warganet turut cair melihat si kembar dan cara Lukeman melayan mereka.

Tidak ketinggalan, ramai juga yang meminta doa daripada warganet agar mereka diberikan rezeki untuk menimang zuriat sendiri satu hari nanti.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Comel tak terkata! Melting terus tengok si kembar tu <3

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: