seismik

[VIDEO] Baru Nak Feeling-Feeling Makan Tepi Pantai, Sekali Gelabah Tengok Air Makin Dekat

Sikit je lagi nak angkut semua tu.

Cover image via @__.paah (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Pantai merupakan antara lokasi kegemaran ramai untuk meluangkan masa bersama keluarga

Suasananya yang tenang sambil melihat air lautan membuatkan ramai orang memilih untuk berpiknik di sini. Tidak kiralah bersama kawan-kawan ataupun ahli keluarga.

Namun, lain pula dengan video tular di TikTok ini apabila sekumpulan gadis terpaksa berdepan dengan situasi cemas ketika berpiknik telah mencuri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@__.paah

picnic jdi panic @pulausayak,kualamuda ##kedah ##masukberanda

Oh No - Kreepa

Terus panik kemas makanan lepas tengok air makin dekat

Menerusi video tersebut, kelihatan sekumpulan gadis sedang berada di salah sebuah pantai untuk berpiknik bersama-sama.

Mereka dilihat menyusun makanan dan minuman di atas sehelai kain di tepi pantai tersebut. Namun, apa yang lebih mencuri tumpuan adalah keadaan itu tidak bertahan lama apabila mereka mula menyedari air semakin dekat.

Situasi itu membuatkan masing-masing gelabah dan kelam kabut untuk mengangkat kesemua makanan dan dialihkan jauh daripada air tersebut.

"Kak letak tengah laut kak, risau kadang-kadang dengan sangat dengan air tu" - Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut memberikan reaksi mereka masing-masing mengenainya. Malah, ramai yang tertanya-tanya mengapa mereka makan begitu dekat dengan air.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 140.9K views, 8,596 likes dan 191 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada netizen di TikTok:

Mana tak kena air, tempatnya pun dekat betul :P

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: