seismik

[VIDEO] Gadis Kena 'Body Shaming' Sebab Dahi Luas Ini Jadi Bualan Ramai Di TikTok

Ya Allah, tak baiklah korang ni.

Cover image via @triiesyia (TikTok)

Follow kami di Telegram, Instagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Setiap manusia dikurniakan bentuk muka yang berbeza-beza di dunia ini

Ada yang memiliki bentuk muka bujur, bulat, petak, dan macam-macam lagilah. Tetapi, semua wanita mempunyai kecantikan masing-masing betul tak?

Namun, lain pula yang terjadi kepada gadis ini apabila dia dibahan oleh warganet gara-gara mempunyai dahi luas telah mencuri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Niat nak share video pergi tengok wayang je, sekali dahi pula kena bahan teruk

Menerusi video yang dikongsi oleh @triiesyia, kelihatan gadis itu sedang berjalan menuju ke luar panggung wayang bersama dua orang kawannya.

Apa yang menjadi tumpuan ramai adalah apabila dahinya yang kelihatan sangat luas telah membuatkan ramai meninggalkan komen lucu dengan tujuan untuk membahannya.

Ada yang menyamakan dahinya dengan padang bola, meja snooker dan macam-macam lagi. Walaupun mereka hanya bergurau, namun sudah tentu gadis tersebut terasa hati kerana mukanya dibuat main.

"Dik, janganlah macam ni dik. Makin silau jalan nak ke syurga" - Warganet

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah mencecah sehingga 12.6M tontonan, 430.9K tanda suka serta 24.2K perkongsian di TikTok.

Tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata warganet turut meninggalkan komen lucu masing-masing tentang dahi luasnya itu.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Sebenarnya orang dahi luas ni cantik tau bila pakai tudung, terbentuk je. Harap adik tu tak terasa hati dengan komen warganet :')

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik:

More stories to read: