seismik

[VIDEO] Lelaki Broken & Member Nyanyikan Lagu, Tapi Orang Lebih Fokus Pada Kekemasan Bilik

Alahai, comelnya dapat kawan macam ni. Suara sedap pula tu!

Cover image via Twitter @NikkiZamri

Setiap orang di dunia ini pasti memiliki sahabat ataupun rakan baik yang sentiasa berada di sisi tidak kira apa jua keadaan

Gambar sekadar hiasan.

Image via Elite Daily

Antara ciri utama yang sudah pastinya menjadikan seseorang itu sahabat yang baik ialah jika mereka sentiasa bersama kita tidak kira susah atau senang. Peribahasa juga ada mengatakan bahawa rakan ketawa itu senang dicari tetapi rakan tangis sukar untuk ditemui.

Zaman sekarang agak sukar untuk kita temui seorang yang mampu mengisi kekosongan dan sentiasa ada terutama pada saat diperlukan. Kalau dah jumpa, hargailah mereka.

Kalau tak percaya, lihat contoh dalam video viral baru-baru ini yang menunjukkan seorang lelaki sedang bersedih lalu dihiburkan oleh rakannya bertujuan untuk mengurangkan kesedihan

Suara sedap pula tu!

Ramai juga warganet memuji tindakan rakannya yang bersungguh-sungguh untuk memastikan dia tidak bersendirian ketika saat-saat seperti itu. Untung betul kalau dapat kawan macam ni.

Tapi paling kelakar, warganet lebih fokus kepada kekemasan dan kebersihan bilik lelaki itu serta suara rakannya yang dikatakan begitu merdu

Apa? Ingat lelaki tak pandai deko ke? :D

Comel gila kan?! :D

Kalau dapat kawan macam ini, hargailah mereka. Kawan macam inilah boleh membahagiakan dan membimbing kita suatu hari nanti. :)

Image via Giphy

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment