[VIDEO] "Pia, Balik Raya Tak?" - Keputusan Di Tangan Anda Sama Ada Pia Balik Atau Tidak

Kalau Pia tak balik, serba salah korang tau.

Artikel ini ditaja oleh Fashion Valet.

Tahun lepas, Pia tak sempat beraya di kampung sebab sibuk sangat dengan kerja. Tapi tahun ini mak Pia awal-awal dah telefon tanya dan suruh Pia balik beraya.

Pia pun dah excited nak balik beraya di Alor Setar ni. Tapi dia ada satu masalah dan minta untuk anda semua untuk bantu dia. Dah bersedia?

Keputusan di tangan anda...

Selalunya iklan-iklan raya mesti bertemakan kekeluargaan, kasih sayang, hormat menghormati dan berbuat baik sesama manusia. Tapi tahun ini, Fashion Valet memilih konsep yang lain dari lain untuk iklan rayanya dan nak ajak anda untuk merasakan pengalaman balik beraya bersama Pia!

Kerja anda semua senang sahaja, bantu Pia buat keputusan dengan pilih pilihan 1 atau pilihan 2 untuk Pia. Kalau anda tak faham, tonton dulu video di bawah ini:

Anda rasa macam mana cara untuk Pia sampai ke kampung?

Kalau anda nak tahu kesudahannya, jangan lupa saksikan Jalan Raya di channel YouTube Fashion Valet dan pilih pilihan jawapan yang anda inginkan untuk pengakhiran cerita jalan raya Pia ini.

Selamat Hari Raya!

Artikel di atas dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment