seismik

[VIDEO] Ramai Je Yang Nampak Kaya Padahal Tak Kaya Pun. Contohnya Macam Lelaki Ni

Kayanya dia. Padahal...

Cover image via OHBULAN!

Artikel ini ditaja oleh Mudah.my.

Biar papa asal bergaya

Image via twimg.com

Ungkapan ni mesti korang biasa dengar kan? Sesuai untuk orang yang sanggup buat apa saja asalkan nampak ‘stylo’ atau ‘kaya’ di mata orang lain.

Macam kawan Azrel dalam video ni. Sakit hati pulak kami tengok!

Korang tengoklah sendiri kat bawah ni:

Haa korang hadam betul-betul apa yang Azrel cakap dalam video ni. Tak kisahlah korang kaya ke tak kaya ke, tak perlulah nak menunjuk-nujuk. Just keep it to yourself. Takut nanti masalah lain pulak jadi.

Yalah, risau kalau perangai korang macam ni akan mengundang jenayah samun kat luar sana. Tambah pulak sekarang ni dah ada macam-macam kes.

Buat 'duit tepi' dengan Mudah.my

Image via OHBULAN!

Haa dengan adanya app Mudah.my korang dah tak perlu pening-pening untuk cari duit extra. Korang boleh je jual barangan terpakai korang kat situ. Dapat duit tu, boleh la korang menabung atau beli barang lain pulak.

Caranya mudah sangat. Korang kena download app Mudah.my kat Play Store atau Apps Store. Kemudian tekan button ‘Sell’ dan lengkapkan maklumat pasal barang yang korang nak jual tu. Tapi sebelum tu jangan lupa tangkap gambar dan upload gambar barang korang tu tau. Senang nanti pembeli nak tengok barang apa yang korang jual.

#semuapunmudah

Artikel di atas dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Untung ada kawan macam ni. Ex nak kahwin pun dia sanggup tolong:

Leave a comment