seismik

[VIDEO] Suruh Editkan Gambar Kahwin, Pengantin Ini Terhibur Tengok Hasil Kreatif Netizen

Macam-macam hal netizen Malaysia ni.

Cover image via Rosliza Rafael (Facebook)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Bagi pasangan yang baru saja berkahwin pasti mereka mahukan gambar dan video untuk dijadikan sebagai kenangan kelak

Ada yang sanggup berhabis banyak duit semata mahukan gambar dan video mereka kelihatan cantik seperti yang dimahukan. Tetapi, ada juga yang sekadar ala kadar saja asalkan mempunyai kenangan.

Namun, lain pula dengan video yang tular di TikTok ini apabila seorang wanita berkongsi gelagat netizen apabila disuruh edit gambar kahwinya mencuri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Minta ahli group editkan gambar kahwin nak lihat hasil

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang wanita meminta ahli group di Facebook Edit Apa Hari Ni? untuk menyunting gambar nikahnya.

Dia kemudian berkongsi antara hasil yang ditunjukkan netizen di situ. Apa yang lebih menghiburkan adalah kebanyakan gambar yang disunting semuanya lucu sehingga keluar pelbagai idea mereka.

Lihat antara gambar itu di bawah:

"Even orang cakap FB ramai toxic, kita stay juga dengan FB sebab ada group macam ni lah" - Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur melihat hasil suntingan tersebut.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 515.5K views, 65.7K likes dan 1,847 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada netizen di TikTok:

Aduhai, netizen tak pernah tak menghiburkan! Ada je idea :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik