[VIDEO] 'Haa Nampak Ni Tatu? Kecamlah!' - Dua Gadis Melayu Sengaja Minta Dikecam Netizen

"Ni nampak bra ni, tak nak kecam?"

Semalam, satu video 'panas' menjadi viral di Facebook memaparkan dua orang gadis Melayu yang seolah-olah sengaja meminta diri mereka dikecam oleh orang ramai

Dipercayai video itu dibuat secara 'suka-suka' sebagai satu video provokasi terhadap orang ramai yang sering mengecam mereka.

Video berdurasi 1 minit ini mula tersebar apabila pengguna laman sosial yang bernama Raja Mohd Shahrim memuat naiknya ke Facebook.

"Ha nampak ni tatoo? Kecamlah.."

Itu adalah antara kenyataan yang dikeluarkan dua gadis ini yang benar-benar mencetuskan kemarahan netizen.

"Korang ingat korang siapa? Ahli syurga ke?" soal mereka lagi.

Selain itu, mereka juga mengakui bahawa sedangkan ibu bapa mereka tidak membantah cara pemakaian dan tingkah laku mereka. Jadi, kenapa orang lain perlu sibuk?

Jadi biasalah, pasti ramai yang terkesan dengan video tersebut dan mula menghamburkan komen-komen negatif terhadap dua gadis ini:

1. Kesian mak ayah

2. Tersentak apabila Jibril mencubit peha

3. Muka lawa tapi...

4. Dunia ni persinggah je dik...

5. Malaikat Malik perhati je korang...

6. K*mak betina sundal!

Tonton video ini dan anda nilailah sendiri:

Inbox FnF..

Boleh jadi ahli Puteri Ameno...hehe

Posted by Raja Mohd Shahrim on Sunday, 7 August 2016

Inginkan lebih cerita menarik seperti ini? LIKE Facebook SAYS SEISMIK serta follow kami di Twitter dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment