x

seismik

Viral Bekas Teman Wanita Pengantin Lelaki Ini Buat 'Persembahan' Di Majlis Perkahwinannya

Panas je tengok!

Cover image via @rizkijpangestu (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Majlis perkahwinan sudah tentu mempunyai persembahan seperti nyanyian atau tarian

Kadangkala pasangan pengantin akan menjemput artis atau penyanyi yang digemari untuk membuat persembahan di majlis perkahwinan mereka. Situasi itu sedikit sebanyak akan menceriakan lagi suasana semasa di majlis itu. 

Namun begitu, tular video di TikTok baru-baru ini tentang seorang gadis yang merupakan bekas teman wanita kepada pengantin lelaki membuat persembahan telah mencuri tumpuan ramai. 

Lihat video penuh itu di bawah: 

Nyanyi dengan penuh emosi sambil melentok ke arah pengantin lelaki

Menerusi video berkenaan, kelihatan seorang gadis sedang membuat persembahan nyanyian di sebuah majlis perkahwinan. 

Apa yang lebih mengejutkan adalah dia bernyanyi dengan penuh emosi. Dengan video yang berkapsyenkan "ketika mantan datang ke undangan", dipercayai bahawa gadis itu merupakan bekas teman wanita kepada pengantin lelaki. 

Gadis itu dilihat menyanyi sambil melentokkan badan ke arah pengantin lelaki. Pengantin perempuan itu dilihat hanya mampu ketawa. 

Lihat sambungan video penuh itu di bawah:

@rizkijpangestu

Balas @zama925 Lunas yaa mau lagi komen part 3 yaa #fyp

suara asli - Gabutz. - Gabutz.
@rizkijpangestu

Balas @monica_anggraini ini part terakhirnya yaa tqqq

suara asli - Gabutz. - Gabutz.

"Kalau aku lah, aku tukar baju aku dengan dia, kawin lah korang, nak sangat kan?" - Netizen

Dalam pada itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut merasa geram. Malah, ramai yang menyakat mereka. 

Ketika artikel ini ditulis, video itu telah meraih 7.1M tontonan, 511K tanda suka dan 11K komen di TikTok. 

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok: 

Husnuzon jelah ini persembahan komedi yang dibuat-buat :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik