x

seismik

[GAMBAR] Ini Senarai 'Starbucks Drink' Viral Sedap & Rare Yang Anda Patut Order

Tunjuk je gambar ni guys!

Cover image via @chlriedes (Twitter) & @starbieaddict (Instagram)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Tidak dinafikan air Starbucks sudah menjadi kegemaran orang ramai di Malaysia

Iyalah, kopi premium yang mempunyai rasa enak dan lazat memang membuatkan semua berpuas hati dengan minuman itu. Namun, kadangkala kita dah jadi bosan asyik pesan minuman yang kita pernah rasa saja kan?

Baru-baru ini tular ciapan seorang pemuda tentang menu air Starbucks yang sedap dan rare. Jom kita tengok menu apa lagi yang boleh kita pesan di bawah. 

Lihat ciapan penuh itu di bawah:

Ini antara menu air Starbucks yang boleh anda cuba:

Haa, next time kalau pergi Starbucks, tunjuk je gambar bawah ini dekat Barista okay?

"Ini air favourite yang selalu aku order, serious semua 1000/10" - Anor

Kalau dah bosan dengan yang atas, boleh try yang ini pula guys!

Chocolate lovers, ini chocolate edition untuk anda. Confirm sekali hirup, habis semua! 

Kita compile sini dulu, nanti teringin boleh scroll saja. Yang ini semua suggestion daripada Cik Nina. 

Jangan lupa save, lepas ni tunjuk je gambar ni dekat barista okay. Enjoy your drinks! :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik