seismik

"Bukti" - Gelagat Gadis Minta Order Mamak Sambil Tunjuk Jari Berdakwat Raih Tawa Ramai

Lain macam cara dia flex tu.

Cover image via @fzasmldn_ (TikTok)

Follow kami di TelegramInstagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Tular di media sosial gelagat anak muda pamer jari berdakwat sebagai tanda sudah mengundi

Sudah jadi trending, pengalaman pertama kali mengundi membuatkan anak muda menzahir keterujaan mereka di media sosial.

Sama seperti video yang tular baru-baru ini, gelagat gadis ini flex jari berdakwat ketika membuat order di kedai makan mamak undang tawa ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@fzasmldn_

Macam ni la lelaki, dah bagi hint pon tak faham lagi. Orang nak discount or anything free la mamak ishh

original sound - cinterrrr

Order makanan sambil tunjuk dari jari yang berdakwat

Menerusi video yang telah dimuat naik oleh @fzasmldn_ di TikTok, aksi lucu gadis yang menunjuk jari yang berdakwat selepas mengundi ketika meminta order daripada mamak telah jadi perhatian.

Gadis dan rakannya itu dengan selamba menunjuk jari telunjuk yang berwarna ungu sebagai isyarat meminta satu tempahan.

Pelayan itu juga turut terhibur melayan kerenah perangai lucu dua gadis itu.

"Kasihan pelayan tu, penat melayan" - Netizen

Susulan tularnya video berkenaan yang kini telah meraih 231.2k tontonan, 12.7K tanda suka serta 82 perkongsian di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur dengan gadis-gadis pemuda tersebut.

Berikut di bawah adalah komen menarik daripada warganet di TikTok:

Dekat mamak tak ada diskaun kak, anne tu pun tak faham :/

Image via TENOR

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik lain hanya di SAYS Seismik: