seismik

[GAMBAR] Fasha Sandha Dedah Busana Pengantin & Aksesori Perkahwinan. Ala, Sweetnya!

Siap reveal tarikh 26 Mac lagi tu. Wah. :)

Cover image via HUAWEI

Artikel ini ditaja oleh Huawei.

Nama Fasha Sandha dan Aidil Aziz memang antara nama yang hangat menjadi sebutan netizen baru-baru ini

Image via HUAWEI

Dengar cerita, pasangan sejoli ini tengah sibuk dengan persiapan perkahwinan mereka. Kalau tengok di Instagram, Fasha telah pun berkongsi sneak peak di sebalik photoshoot pre-wedding nya tempoh hari. 

Sempatlah juga kami intai-intai sikit persiapan mereka berdua ini.

Busana yang dipakai oleh Fasha bak puteri raja!

Walaupun mereka masih belum memutuskan tarikh sebenar pernikahan mereka, melihat dari gambar-gambar yang Fasha kongsikan, rasanya memang tak lama dah ni. Dah terbau nasi minyak!

Kami kongsikan antara foto-foto sekitar pre-wedding Fasha dan Aidil. Nampak manja dan bahagia betul bakal pengantin ini.

Image via HUAWEI
Image via HUAWEI
Image via HUAWEI

Memang tertarik sungguh dengan busana pengantin yang Fasha gayakan ini. Dengan butiran halus dan tesktur gaun rekaan Azura Couture, gorgeous! Setiap inci gaun ini memang mampu untuk menyerlahkan kejelitaan bakal raja sehari.


Bukan setakat busana pengantin, Fasha juga turut berkongsi gambar aksesori yang digayakan. Cantik sungguh!

Image via HUAWEI
Image via HUAWEI
Image via HUAWEI

Nampak simple tapi sangat manis dan kena dengan penampilan Fasha yang sweet. Tak sabar nak tunggu majlis pasangan sama cantik sama padan ini.

FAKTA: Gambar-gambar yang berkualiti dan serba jelas di atas hanya diambil menggunakan telefon pintar sahaja.

Percaya tak?

Ya, betul.

Kesemua foto pre-wedding Fasha dan Aidil ini hanya diambil menggunakan telefon pintar sahaja dan ianya semestinya pilihan Fasha sendiri iaitu telefon pintar jenis HUAWEI P30 SERIES!

“Tapi, takkanlah kamera handphone boleh sejelas dan berkualiti tinggi macam ni? Tak logiklah!”

Bunyi macam tak logik. tapi dengan HUAWEI P30 SERIES yang dilengkapi dengan 4 kamera, ia mampu merakam setiap inci gambar dengan jelas dan menarik. Yang paling best, kualiti zoom dan super close shot memang tak dapat ditandingi!

Image via HUAWEI

HUAWEI memang terkenal sebagai jenama telefon pintar yang berkeupayaan tinggi. Buktinya, HUAWEI P20 dan HUAWEI Mate 20 Pro yang mempunyai  3 kamera pernah dinobatkan sebagai telefon pintar popular oleh DxOMark dengan 109 point – skor yang sama dianugerahkan kepada HUAWEI P20 Pro.

Kalau HUAWEI P20 SERIES pun dah hebat, HUAWEI P30 SERIES ini apatah lagi. Kalau anda ingin tahu banyak lagi tentang kehebatan HUAWEI P30 SERIES ni, jom sama-sama kita tunggu 26 Mac nanti.

Artikel di atas dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web HUAWEI di link ini

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Hebat betul Huawei ni!

Leave a comment