x

seismik

"Overprotective" - Adik Kembar Sakan Menari TikTok, Abang Datang Selamba Campak Phone

Amboi, comel je kembar ni!

Cover image via @sheryasbeautyofficial (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Memiliki anak kecil sudah tentu akan menceriakan lagi suasana rumah tangga setiap pasangan yang sudah berkahwin

Ibu bapa pasti sering melihat gelagat anak-anak mereka yang kadangkala mencuit hati bukan? Ada saja perangai dan gelagat mereka yang comel dan membuat kita geram.

Sama seperti video yang tular di TikTok baru-baru ini apabila sepasang kembar mencuri tumpuan netizen gara-gara si abang bertindak mencampak phone bila adiknya sakan bergelek.

Lihat video penuh itu di bawah:

@sheryasbeautyofficial

Tengok last apa abang dia buat bila tengok adik main tiktok ? Komen jika muncul kat #fyp #fyp #fypviral #fyppppppppppppppppppppppp #spendmyweekend

Know Me Too Well - New Hope Club & Danna Paola

Abang tak puas hati sampai campak phone, adik pula tercengang

Menerusi video berkenaan, kelihatan seorang kanak-kanak perempuan sedang menari sambil bergelek di depan kamera aplikasi TikToknya.

Apa yang lebih melucukan adalah apabila kembar lelakinya tiba-tiba datang lalu mencampakkan phone ke luar pagar setelah melihat adiknya sakan menari TikTok. Kanak-kanak perempuan tersebut dilihat tercengang dan terkejut dengan perbuatan abangnya itu.

"Marah abang dia tengok adiknya tergedik-gedik, bagus abang kecil-kecil dah jaga adik" - Netizen

Dalam pada itu, hasil tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat pasangan kembar itu. Malah, ramai juga yang memuji dan kagum dengan tindakannya.

Ketika artikel ini ditulis, video itu berjaya mendapat 587K tontonan, 40K tanda suka dan 2K komen di TikTok.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Betul-betul protective abang dia kan, comel je tengok dua beradik ni! :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik: