makan

[VIDEO] Sedap Ke Snek Bell Pepper Cream Cheese Viral TikTok? Jom Tengok Reviews

Macam pelik, sedap ke...

Cover image via memeinge & theroastedroot

Baru-baru ini, ramai yang mula untuk cuba snack bell peper cream cheese yang baru viral di TikTok.

Apa rasanya? Sedap ke? Macam pelik je...

Image via GIPHY

Rasanya rupanya sedap dan buat ketagih! Cuba dengar tu, crunchy tu semacam... Macam tengah makan keropok!

Gadis ini dah cuba snek viral ini. Katanya sedap dan crunchy! Memang akan buat anda addicted nak makan lagi...

Gadis ini juga cuba bell pepper cream cheese yang viral ni, katanya manis dan crunchy! Gadis ini taburkan bawang goreng dan rasanya memang sedap. Boleh snacking dengan bell pepper dah lepas ni. Yay...

Dua bahan pun boleh snacking, kalau anda tak suka topping.

Boleh juga gunakan sosej sebagai topping! Ikut cita rasa anda tau...

Cara-cara nak buat senang je, hanya perlukan lada benggala, cream cheese dan pepperoni. Jangan lupa untuk cuba...

Untuk dapatkan banyak lagi artikel seperti ini, LIKE Facebook Seismik Makan serta FOLLOW kami di Instagram sekarang!

Image via Seismik Makan

Nak lagi idea snek petang-petang?

Lengkapi juadah petang anda dengan minuman yang fresh: