seismik

Gadis Ini Cuba Pakai 'High Heels' Selepas Tiga Tahun Tinggal, Sekali Jatuh Tersungkur Pula

Laju sangat berjalan!

Cover image via @nuraisyahfarhad_ (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Dalam kehidupan ini, kita tidak akan terlepas dalam situasi yang memalukan

Perkara ini selalunya berpunca daripada kecuaian diri sendiri. Sebagai contoh, pasti ada di antara kita yang pernah terjatuh di hadapan orang ramai bukan? Memang sangat memalukan jika dikenang kembali. 

Sama seperti sebuah video yang tular baru-baru ini berkenaan seorang gadis yang terjatuh gara-gara memakai kasut tinggi telah membuatkan ramai terhibur. 

Lihat video penuh itu di bawah:

@nuraisyahfarhad_ #ad rakaman yg tk dpt dielak , lps 3 tahun tk pakai heels tinggi ni #fyp #jatuh #heels #fyp #fyplah original sound - نورايشه فرحد

Jatuh tersungkur di tengah jalan raya, rakan boleh pula tak tolong tapi gelak dulu

Menerusi video yang dimuat naik oleh @nuraisyahfarhad_, kelihatan dia merakam detik rakannya pertama kali berjalan setelah tiga tahun tidak memakai kasut tinggi.

Namun, apa yang melucukan adalah apabila rakannya itu berjalan dengan sangat laju sehingga membuatkan dia terjatuh tersungkur di tengah jalan raya. Gadis itu pula tidak membantu rakannya malah boleh pula bantai gelak dahulu.

"Luar gelak tapi dalam sakit tu syahdu betul terpeleot adoi hahaha, sometimes I pun trauma juga tapi nak cantik must go on" - Netizen

Susulan tularnya video berkenaan yang kini telah meraih 350.9K views, 44.1K likes dan 737 shares di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur dengan kejadian gadis itu jatuh tersungkur lepas tiga tahun tidak memakai kasut tinggi.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Aduhai, sorry tak dapat nak tahan gelak. Itulah dah tahu lama tak pakai high heels boleh pula dia jalan laju-laju :'D

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram dan temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik lain hanya di SAYS Seismik: