seismik

“Garang” - Lelaki Rakam Budak Perempuan Call Boyfriend, Sekali Kena Marah Pula

Ha kan dah kena.

Cover image via @muslimsyafrial (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Tidak dapat dinafikan bahawa budak kecil sering diusik semata-mata ingin melihat reaksi mereka yang melucukan

Iyalah, gelagat dan telatah mereka yang comel memang selalu menjadi bahan tawa buat orang dewasa.

Begitu juga dengan satu video yang tular baru-baru ini, berkenaan seorang lelaki dimarahi seorang budak perempuan telah mendapat perhatian.

Lihat video penuh itu di bawah:

Niat nak usik si cilik, tak pasal-pasal kena sound

Menerusi video yang dimuat naik oleh @muslimsyafrial di TikTok, kelihatan pemilik video sedang merakam seorang budak perempuan.

Difahamkan, budak perempuan tersebut dilihat sedang on the phone bersama teman lelakinya. Maka, lelaki itu pun mengambil kesempatan untuk mengusiknya.

Namun, apa yang menghiburkan hati adalah apabila lelaki itu kena sound dengan budak perempuan tersebut.

“Perang tengah nak mula, jangan lah kacau. Serabut member” - Netizen

Susulan tularnya video tersebut yang kini meraih sehingga 723K views, 46.8K likes dan 296 comments di TikTok, rata-rata netizen menunjukkan pelbagai reaksi terhadap video tersebut.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Alamak, garangnya adik tu! Takut :')

Image via giphy.com

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: