seismik

"Terharu" - Doktor Nak Scan Muka Anak, Suami Dah Mengalir Air Mata Ini Buat Semua Riuh

Dia memang betul-betul sedih tu!

Cover image via @naa_eyna99 (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik. 

Kehadiran cahaya mata dalam sebuah rumah tangga memang merupakan sebuah penantian bagi setiap pasangan suami isteri

Iyalah, sebuah rumah tangga itu akan menjadi lebih riuh dan ceria suasananya dengan kehadiran anak-anak. Namun, bagi pasangan suami isteri yang baru berkahwin, perkara ini merupakan titik permulaan yang baru dan harus dipelajari bersama.

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan pasangan suami isteri pergi ke klinik untuk check up namun lain pula jadinya telah mencuri tumpuan.

Lihat video penuh itu di bawah:

@naa_eyna99

Terima kasih Atas nikmat ni ya allah Hampa semua doakan baby sulung kami membesar dengan sihat tau .. doakan baby tak kuat menangis mcm papa dia #pregnancyjourney #fyp

bunyi asal - Naa_Eyna - Naa_Eyna

Dah tiba masanya untuk scan bayi, tetapi suami pula sebak dan terharu

Menerusi video berkenaan, kelihatan pasangan suami isteri sedang berada di bilik scan bayi untuk check up. 

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila sebaik saja doktor scan perut si isteri, sebuah paparan bentuk muka anak mereka dipaparkan di skrin. Disebabkan itu, si suami terus sebak dan mengalirkan air mata di depan semua orang. 

Gelagatnya itu sempat dirakam dan diusik isterinya. Malah, situasi itu membuatkan semua yang ada di klinik sempat riuh. 

Lihat video sambungan penuh itu di bawah: 

@naa_eyna99

Assalamualaikum adik mummy gn papa tengok adik ni.. papa adik menangis Berdekah riuh 1 klinik

See Tinh Hoang thuy linh - Jinaxxx^^

"Kalau suami aku tak macam ni, aku nak minta refund" - Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 60K tontonan, 5K tanda suka dan 100 komen di TikTok, rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi masing-masing. 

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Jadi auto sebak pula si suami, semoga tabah nanti support isteri masa bersalin! :D

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita ‘mesti kongsi’ sekarang!

Image via SAYS Seismik