seismik

[VIDEO] Gadis Cuak Kena Kacau Dengan Lelaki Tak Dikenali, Siap Duduk Sebelah Member

Tak ada kerja betul diaorang ni!

Cover image via @nrkhaizatulll (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Gangguan seksual bukanlah satu perkara yang perlu diambil mudah dalam zaman sekarang

Tambahan lagi dengan kecanggihan teknologi masa ini, memang macam-macam boleh berlaku. Kebiasaannya gangguan seksual banyak dialami oleh kaum wanita. 

Perkara itu sama seperti video yang tular di TikTok baru-baru ini apabila dua orang gadis dikacau oleh lelaki tidak dikenali telah mencuri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Tengah lepak dengan rakan tiba-tiba datang dua orang lelaki kacau

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang gadis sedang merakam dirinya sambil duduk lepak bersama seorang rakannya disebelah. Difahamkan mereka berdua berada di taman perumahan sendiri.

Namun tidak lama selepas itu, datang dua orang lelaki bermotosikal tidak dikenali menghampiri mereka berdua dan memberitahu untuk berkenalan.

Bukan itu saja, salah seorang lelaki tersebut dengan selambanya duduk disebelah rakan gadis itu dan berkeras mahu meminta nombor telefonnya dan bertanyakan blok rumah mereka.

Situasi itu membuatkan gadis itu merasa tidak selesa dan takut walaupun dia sudah memberitahu supaya jangan kacau mereka berdua.

Nasib mereka berdua baik apabila lelaki tersebut beredar selepas rakan gadis itu memberikan nombor telefon teman lelakinya.

Lihat video penuh sambungan itu di bawah:

@nrkhaizatulll

Reply to @danishadam497 pleasee jangan suka tuduh tanpa bukti kitaorang takkan buat macam kat tempat orang okay

original sound -

"Aku yang lelaki pun dah takut" - Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut meluahkan rasa marah mereka selepas melihat video tersebut. Malah, ada yang merasa takut jika kejadian seperti itu berlaku pada mereka.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 1.7M views, 241.7K likes dan 16.7K comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada netizen di TikTok:

Seram pula tengok cara lelaki tu, siap duduk sebelah lagi :/

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik