seismik

[VIDEO] Lebih 900K Views, Cara Lelaki Ini Membebel Macam Rap Undang Perhatian Netizen

Laju betul dia cakap.

Cover image via @farisazri (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Semua orang mempunyai kelebihan diri masing-masing betul tak?

Ada yang orang lain tidak boleh buat tetapi kita boleh melakukannya. Walaupun benda itu nampak mudah tetapi ia susah sebenarnya.

Namun, lain pula dengan video ini apabila cara seorang lelaki membebel dengan laju telah menarik perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@farisazri

Aku lagi pening bila depa dok kata kat kita , sapa yg dok kata kat kita tu

original sound - faris azri tv

Membebel macam tengah menyanyi lagu 'rap'

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang lelaki semasa itu sedang mengemas barangan di kawasan rumahnya.

Namun, dia kemudian ditanya apakah reaksinya apabila ada orang mengata tentangnya. Perkara itu membuatkan dia seolah-olah marah dan terus membebel.

Tetapi, apa yang lebih mencuri perhatian adalah caranya membebel itu tidak ubah seperti seorang penyanyi rap.

"Dah boleh join Eminem ni" - Netizen

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut memberikan reaksi tidak faham dengan apa yang diakapnya. Malah, ada juga yang bersungguh-sungguh untuk memahaminya.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 934.3K views, 110.7K likes dan 2,392 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Betul-betul laju ni. Korang faham tak?

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram dan temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: