seismik

[GAMBAR] Photographer Wedding Ini Hasilkan Gambar Buat Bulu Tengkuk Naik. 'Rare' & Seram!

Ada yang kata seram macam filem 'Pengabdi Setan'. Korang rate sendirilah ye. Hehe.

Cover image via Twitter @Bebelleyy

Antara detik paling ditunggu-tunggu oleh setiap pasangan yang bakal mendirikan masjid adalah majlis perkahwinan mereka yang akan berlangsung

Gambar sekadar hiasan.

Image via Jonny MP Photography

Majlis perkahwinan selalunya tidak akan lengkap tanpa adanya jurugambar. Mana tidaknya, majlis seperti ini hanya akan diadakan sekali seumur hidup, pasti anda inginkan yang terbaik sepanjang majlis tersebut berlangsung.

Selain itu, momen yang indah juga selalunya diambil oleh jurugambar perkahwinan untuk dijadikan sebagai kenangan di masa hadapan. Sebab itulah pentingnya untuk anda menggunakan servis jurugambar perkahwinan yang terlatih. Barulah gambar nampak gempak!

Gambar sekadar hiasan.

Image via Full Frame Insurance

Pelbagai jenis gaya dan sudut perlu diterokai untuk mendapatkan gambar yang lebih cantik dan kreatif. Bukan senang ya tugasan seorang jurugambar sepanjang majlis perkahwinan. Kalau tersalah setting, habis semua gambar tak jadi.

Seperti baru-baru ini viral di laman twitter tentang gambar pre-wedding yang menggunakan tema yang agak seram. Tapi bila tengok balik, memang unik juga. Tak ramai buat macam ini.

Unik bukan? Seram pun seram tapi mana ada orang pernah buat tema seperti ini. Berani betul!

Jurugambar yang dikenali di laman instagram iaitu @photo_syndicate ini sememangnya sukakan elemen kehijauan dalam gambar. Patutlah!

AMARAN: Video ini cantik tapi seram sikitlah. Nah, tengok sendiri!

Kredit: Twitter @Bebelleyy | Instagram @photo_syndicate

Apa pendapat anda mengenai tema seperti ini? Kongsikan bersama kami di ruangan komen di bawah!

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Yang mana menjadi pilihan hati? Pilihlah sendiri ;)

Nak kahwin tapi bajet rendah? Boleh tengok sini:

Leave a comment