seismik

"Sayang Memang Sayang, Tapi..." - Instagram Famous Kupas Situasi Sebenar Selepas Nikah

Jangan ingat semuanya indah. :p

Cover image via Instagram @naddysushi

Kehidupan berumahtangga ini banyak asam garamnya. Bak kata Tan Sri P.Ramlee, sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pula suami isteri. Setuju tak? Tapi tak bermaksud hidup berumahtangga ini tak best.

Gambar sekadar hiasan.

Image via Baituljannah

Yang penting kita kena saling menghargai pasangan, macam pasangan Instafamous ini. Admin tengok diorang selalu nampak sweet je.

Apalah agaknya rahsia diorang sentiasa mesra kan?

Jom tengok pasangan Naddy dan Epul bila di rumah macam mana pula :D

Tonton video di bawah ini:

Oh ini rupanya tips untuk nak kekal bahagia macam Naddy dengan Epul.



Pengumuman penting:

Kalau anda membeli barang di Senheng dengan harga RM500 ke bawah, anda layak untuk mendapatkan ‘Replacement Warranty’ dengan hanya menambah RM1 sahaja.

Image via TallyPress

Tapi pembelian anda mestilah dibuat pada 10 hari bulan setiap bulan. Dengan waranti istimewa ini, anda boleh ganti baru barang yang gagal berfungsi dan paling penting menjadikan waranti ini sah selama 24 bulan.

Jadi, bagi anda yang tak nak pening kepala, beli je barangan elektrik di Senheng pada 10 hari bulan setiap bulan untuk dapatkan waranti yang terbaik.

Waranti penukaran produk 1-to-1 selama 24 bulan dengan hanya RM1. Dasyatkan?! :O

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Perkongsian menarik lain hanya di SAYS Seismik:

You may be interested in:

Leave a comment