seismik

[VIDEO] Gadis Merajuk Dengan Boyfriend Sampai Buat Presentation Ini Curi Tumpuan Ramai

Merajuk versi baru.

Cover image via @luqmanbong (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Di dalam sesuatu perhubungan percintaan, saling merajuk antara satu sama lain merupakan satu perkara yang biasa

Kebiasaannya, perempuan yang akan merajuk dengan lelaki. Rajuk mereka selalunya dalam bentuk tidak menjawab panggilan telefon, selalu diam dan suka memerli. Memang pening kepala teman lelaki nak memujuknya.

Namun, lain pula dengan video di TikTok ini berkenaan seorang gadis yang merajuk dengan teman lelakinya sehingga membuat presentation telah mencuri tumpuan ramai. 

Lihat video penuh itu di bawah:

@luqmanbong

Perempuan sekarang merajuk sampai buat presentation, pening saya begini

- -

Girlfriend siap buat slides presentation persoal kenapa selalu tidak mempunyai masa dengannya

Menerusi video yang dimuat naik oleh @luqmanbong, kelihatan seorang lelaki merakam teman wanitanya yang sedang merajuk dengannya. 

Namun, apa yang menghiburkan ramai adalah apabila cara teman wanitanya merajuk memang sangat lain daripada yang lain. Dia siap membuat slides presentation untuk menyenaraikan kesalahan teman lelakinya itu.

Di dalam salah satu slides, dia mempersoalkan kenapa teman lelakinya itu selalu tidak mempunyai masa untuk meluangkan bersamanya. 

"Merajuk macam ni takpe, sebab boleh tahu punca. Jangan dia diam je, jenuh nak fikir nanti" - Netizen

Susulan tularnya video tersebut yang kini meraih sehingga 759.9K views, 74.7K likes dan 1.4K comments di TikTok, rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi melihat video tersebut. Malah, ada juga yang setuju dengan gelagat gadis tersebut.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Dah lama dia pendam ni. Baik abang bawa cepat girlfriend tu pergi makan Pesto Pasta :P

Image via giphy.com

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik