Wanita Ini Kongsi Sebab Yang Mungkin Menaikkan Nafsu Berahi Golongan Pedophile. Wajib Baca

Awasi pergerakkan anak masing-masing supaya tidak diperhatikan oleh golongan Pedophile ini.

Jenayah rogol kini kian meningkat. Ianya bukan hanya melibatkan remaja, malah kanak-kanak yang masih berusia bawah umur. Teruk sungguh.

Sebelum itu, masihkah anda ingat tentang kes adik Nurin Jazlin suatu ketika dahulu? Dia telah menjadi mangsa Psychopath Pedophile dan dibunuh secara kejam selepas didera secara sexual.

Image via Esquiremag

Seorang wanita di laman Facebook iaitu Auni Ameera telah berkongsi kronologi yang terjadi kepada adik Nurin Jazlin pada tahun 2007.

Baca penuh di bawah:

Adik Nurin Jazlin menjadi mangsa Psychopath Pedophile yang kini masih bebas dalam Malaysia

Click to Reveal
Hide
Image from Magick River

Image via Magick River

Berumur 8 tahun pada 2007.

Dia jadi mangsa Psychopath Pedophile yang sekarang masih bebas lagi dalam malaysia. Kes ni berlaku pada tahun 2007, Nurin dilaporkan hilang waktu keluar pergi kedai dan dijumpai 27 hari kemudian di dalam beg sukan sebagai mayat. Dalam kemaluan nurin telah disumbat Terung dan Timun (bukan terung atau timun, tapi terung DAN timun). 

Masa pengecaman, Parent nurin tak mengaku yang mayat tu adalah anak mereka, Ini mungkin disebabkan mereka dalam denial (in shock), tak dapat terima hakikat atau kalau kita ikut cerita asal, parent nurin tak boleh cam anak mereka pada masa tu sebab mayat kanak² umur 8 tahun tu dah berubah rupa, ada banyak lebam dan luka kat muka. 

Parent Nurin cuma redha bila DNA test membuktikan yang mayat tu adalah anak perempuan dia orang.

Now imagine, 
Benda ni jadi pada anak kita sendiri, esok hilang and 27 hari kemudian jumpa mayat anak dengan terung DAN timun disumbat dalam kemaluan dengan badan yang banyak kesan penderaan... 

How would you feel? (I bet you cant even imagine). Parents Nurin terpaksa hidup dalam trauma seumur hidup dan tak ada ubat untuk itu and so this is where we should take part, Making our society better and safer for our children.

Apa sebenarnya yang terjadi kepada adik Nurin?

1. Diculik waktu pergi kedai

2. Hilang selama 27 hari

3. Kena cabul, didera secara sexual

4. Kemaluan disumbat terung dan timun

5. Brutally tortured, banyak kesan lebam dan luka dibadan

6. Cuma tuhan saja tahu yang jadi setiap hari sepanjang 27 hari Nurin hilang n apa jenis azab dia dapat waktu bersama dengan pembunuh.

7. Selepas mangsa meninggal, Psychopath tu sumbat mayat Nurin dalam bag buang (atau suruh orang lain buang) dekat kedai shop lot Petaling Jaya.

Sebelum kes nurin, Psychopath Pedo ni dipercayai dah pun culik dan cabul 1 (atau 2) orang lagi kanak² area kampung baru dan nurin antara mangsa yang paling tragis, Psychopath ni masih bebas dan berkemungkinan masih ada dalam Malaysia. Dalam kes Nurin, FBI pun 'turun padang' lepas polis minta bantuan FBI. 

Even dengan pertolongan FBI, Penjenayah masih gagal dikesan sebab polis kekurangan petunjuk. Antara lead paling penting ialah CCTV footage dengan quality video yang sangat Teruk, Video kemudian dihantar kepada FBI untuk tingkatkan kualiti video. 

Beberapa orang ditahan dan disoal siasat kemudian dilepaskan sebab polis kekurangan bukti.. Dan penjenayah masih bebas.

Mungkin anda terlepas pandang, namun hakikatnya inilah perkara yang menaikkan nafsu berahi golongan Pedophile:

1. Cerita Lucah yang mengambarkan kanak-kanak:
Characterize kanak² buat hubungan sexual, fantasi, mengambarkan, kasi gambaran n apa sahaja perbuatan kanak² yang menjurus atau ada element sexual mampu triggers golongan pedophile.

2. Bahan lucah:
Yang boleh menaikan nafsu mereka seperti cerita² lucah, kebanyakan cerita ni memberi 'motivasi' kepada Pedo untuk buat sex grooming terhadap mangsa.

3. Gambar 'candid dan sexy' anak anda:
Contohnya seperti gambar anak tengah mandi kat public swimming pool, tempat rekreasi, dalam bilik air n etc.. Ada antara pedophile yang cari gambar anak² kita, Beronani dengan gambar² tersebut sambil berimaginasi.

4. Make up atau Dress up:
Kanak² kecil yang anda make up dan dress up macam orang dewasa, Pakaikan celak, lipstick, eye shadow n etc juga selalunya membuatkan Pedo bernafsu terhadap anak-anak.

5. Gambar budak tengah tidur:
Especially budak kecik tidur dalam keadaan yang 'dianggap berani' oleh golongan Pedo seperti tidur terkangkang, keadaan kain, baju, seluar terselak n etc.

Hati-hati semua. Jaga anak masing-masing dan sentiasa awasi pergerakkan mereka supaya tidak diperhatikan oleh golongan Pedophile.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment