[GAMBAR] Netizen Di Twitter Tiru Gambar Profil Maya Karin Dengan Kreatif. Berdekah Habis!

Yang ke #11 tu dah kenapa? Aduhai, kreatif sangat ni. Hahaha!

Pada 5 Februari yang lalu, pelakon popular tanah air iaitu Maya Karin telah menukar gambar profil di laman Twitter miliknya dan ianya terus menjadi tweet bersama hashtag #NewProfilePic

Selang beberapa hari kemudian, gambar itu telah menjadi viral di laman Twitter selepas netizen menjadikan gambar tersebut sebagai inspirasi buat mereka melakukan aksi yang sama dengan gambar yang dimuat naik oleh Maya.

Semua gambar yang dimuat naik diikuti bersama hashtag #RiverForLife. Memang kreatif habis!

Yang lawak pun ada, terhibur bila tengok kompilasi semua gambar-gambar netizen.

Di bawah kami senaraikan beberapa gambar cabaran #RiverForLife yang buat kami terhibur dan tidak kering gusi dibuatnya!

1. Struggle tapi huduh

2. Laki ni dugong jadian

3. Nak cuba tapi silap tempat

4. Bukan main posing maut!

5. Lena betul tidur!

6. Air cetek sangat pula, tak boleh nak berendam

7. Gigih betul semuanya nak mencuba. Comel je!

8. Yang penting, kerjasama

9. Satu kampung ha!

10. Wah, flawless betul! Kalah Maya tau.

11. Menurut Maya, ini gambar yang layak memenangi Anugerah Paling Kreatif. Wah terbaik!

12. Lawanya gambar macam ni! Kalau orang lain rasanya dah lemas ni. Hahaha!

Aduh, berdekah betul!

Image via Giphy

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment